Antalya
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Adem Er ,Alanya belediyesi Başkan adaylığına hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adem Er ,Alanya belediyesi Başkan adaylığına hazırlanıyor
Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) sevilen meclis üyesi Adem Er'in adı bugünlerde Alanya Belediye Başkan adayı olarak geçiyor. 2014 yılındaki seçimlerin ardından Alanya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan Adem Er daha sonra yaşanan sorunların ardından kabuğuna çekilmişti. İkinci dönemde görevine Alanya Belediyesi Meclis üyesi olarak devam eden inşaat mühendisi Adem Er, Alanya'yı Büyükşehir Meclisi’nde de temsil eden isimlerden oldu. 

MERKEZ VE BATIDA SEVİLİYOR  

Her kesim tarafından sevilen isim olan Adem Er'in adı kamuoyunda Alanya belediye Başkan adayı olarak geçerken, Başkan Adem Murat Yücel tarafından kendisine haksızlık yapıldığı ve büyük oy potansiyeline sahip bu ismin pasifize edilmesi eleştirilere neden olmuştu. 

HANGİ PARTİ'DEN ADAY OLACAK?  

Kamuoyunda adı Alanya belediyesi Başkan adayı olarak geçen Adem Er'in henüz hangi partiden aday olacağı merak konusu oldu. Siyasi kulislerde ise Adem Er'in hem İYİ Parti İlçe Teşkilatı hem genel merkeze yakın olması, Cumhuriyet Halk Partililer tarafınfan da seviliyor olması elini güçlendiriyor. Her iki parti yöneticileri ile yakın temasta olduğu konuşulan Adem Er'in yakın çevresine çalışmalar devam ediyor. Er’in “Vatandaşlardan yoğun bir talep var. Adaylığı değerlendireceğiz dediği” de gelen haberler arasında.   

ADEM ER KİMDİR?  

14 Ağustos 1976’da Almanya'da dünyaya gelen, ilkokulu Almanya'da okuyan, ortaokul ve lise eğitimini ise Alanya Lisesi’nde tamamlayan Adem Er, 1999’da Süleyman Demirel Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Er, 2009-20014 yılları arasında Avsallar Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. İyi derecede Almanca, orta derecede İngilizce bilen Er, iki çocuk babası.


  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN
Alanya polisi öğrencileri uyardıÖnceki Haber

Alanya polisi öğrencileri uyardı

Başkan Toklu muhtarlar İle bir araya geldiSonraki Haber

Başkan Toklu muhtarlar İle bir araya gel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar