Antalya
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ALANYA YATÇILAR KOOPERATİFİ’NDE KAN DEĞİŞİMİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALANYA YATÇILAR KOOPERATİFİ’NDE KAN DEĞİŞİMİ
Abone ol

Alanya Yatçılar Kooperatifi’nde kan değişimi

Alanya Yatçılar ve Gezi Tekneleri Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulunda Nusret Enser’in ardından Süleyman Yücesan başkan seçildi. Yeni Başkan Yücesan, iskelede daha kaliteli ve düzenli çalışma ortamı ve sistemini oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 

S.S Alanya Yatçılar ve Gezi Tekneleri Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi’nde gerçekleştirilen genel kurulda başkan değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Nusret Enser’in ardından yeni başkan Süleyman Yücesan oldu. Kooperatif Başkanı Süleyman Yücesan başkanlığındaki yeni yönetim Halil Çelikkıran, Hakan Yenialp, Sadullah Özsoy, Abdullah Toprak, Ziya Engül ve Cüneyt Yücesan’dan oluştu. 
“SIKINTILARI VE YAPILMASI GEREKENLERİ BİLİYORUZ” 
Genel kurulda başkanlığa seçilen Süleyman Yücesan yapmış olduğu açıklamada Nusret Enser ve yönetimine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür etti. “Bu bir bayrak devridir, bu üstlenilen misyonun daha ileriye taşınabilmesi için kan değişimidir” diyen Yücesan “Şahsıma ve ekibime bu önemli ve bir o kadar da sorumluluk yükleyen vazifeyi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Tüm üyelerimizin ve şehrimizde yatçılık faaliyeti gösteren hemşerilerimizin müsterih olmasını dileriz. Zira bu göreve talip olurken sektörümüze ilişkin sıkıntıları ve yapılması gereken hizmetleri tek tek tespit ettik ve çalıştık” şeklinde konuştu.  
DAHA KALİTELİ VE DÜZENLİ İSKELE SÖZÜ
Kendisinden önceki başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları hizmetlere sahip çıkarak, iskele bölgesinde ve şehirde yapılması gereken yeni projeleri ve giderilmesi gereken aksaklıkları en kısa sürede icra etmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Başkan Yücesan, “İskelede daha kaliteli ve düzenli bir çalışma ortamının ve sisteminin oluşturulması ve gerekli düzenleyici kararların alınması konusunda vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Tüm üyelerimiz ve paydaşlarımızla el ele omuz omuza daha kaliteli daha düzenli bir iskele ve yat turizmi için Vira Bismillah” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YÜCEL’DEN CUMA PAZARI ESNAFINA SEVİNDİREN HABERÖnceki Haber

YÜCEL’DEN CUMA PAZARI ESNAFINA SEVİNDİRE...

ALTSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİSonraki Haber

ALTSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar