Antalya
DOLAR32.6019
EURO34.8387
ALTIN2494.1

ALTSO’DAN DEPREMZEDELERE BARINMA DESTEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALTSO’DAN DEPREMZEDELERE BARINMA DESTEĞİ
Abone ol

ALTSO’DAN DEPREMZEDELERE BARINMA DESTEĞİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve tüm bölgede adeta yıkıma ve çok sayıda can kayıplarına neden olan deprem felaketinin ardından AFAD Organizasyonunda, Alanya Kaymakamlığı Alanya Belediyesi ve ALTSO ve diğer sivil toplum kuruluşları işbirliğinde çalışmalara başlandı.  Başkan Erdem, AFAD’ın belirlediği ihtiyaç listesinin tamamlanması yönünde çalışmalara ALTSO olarak da gerekli desteği vereceklerini belirtirken, depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması yönünde kendilerine gelecek olası bir talebi de değerlendirmeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Eray Erdem,  Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında acil durup toplantısına katıldıktan sonra  ALTSO Yönetim Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağırdı.

ALTSO Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından da otel ve apart otel sektörünün temsil edildiği 10. Ve 24. Komite üyeleriyle bir araya gelen Başkan Erdem, “Yönetim kurulu toplantımızın ardından, otel ve apart otel temsilcilerimizle bir araya geldik ve durum değerlendirmesi yaptık. AFAD’dan talep gelmesi durumunda depremden etkilenen vatandaşlarımız için için barınma desteği verme konusunda görüş birliğine vardık” dedi.  

Konuyla ilgili olarak Başkan Erdem’in yaptığı açıklama şu şekilde: “Güne ülkemiz adına büyük bir felaketle başlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve can kayıplarına yol açan bu felakette depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ülke genelinde AFAD çatısı altında yapılan çalışmalara Alanya’mızda da destek veriyoruz.Sn Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer başkanlığında ve Alanya Belediyemiz işbirliğinde AFAD’ın talep ettiği ihtiyaç listesinin tamamlanması için Oda olarak da şahsen de Yönetim Kurulu Üyelerimiz üzerine düşeni yapma gayreti içindedir. 
Bu manada belirlenen ihtiyaç listesinin tamamlanması için yürütülen çalışmalarımızın yanı sıra AFAD’ın Kaymakamlığımız kanalıyla bizlerden depremzedelerin Alanya’da barınmaları için talepte bulunması halinde de üzerimize düşeni yapmak için kollarımızı sıvadık. 
ALTSO Yönetimi olarak bugün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü toplantımızın ardından Otel ve Apart Otel sektörünün temsil edildiği 2 komitemizin üyeleri ile de bu minvalde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Şayet bu soğuk kış günlerinde AFAD Yetkilileri tarafından bizlere bir talep gelmesi halinde Alanya Otelcileri olarak bir çalışma başlatmayı düşünüyoruz.
Gün birlik ve beraberlik günü... Güzel  vatanımızın her karış toprağı ve bu topraklar üzerinde yaşayan her bir vatandaşımızın can güvenliği bizler için çok önemli. Her ne kadar içimiz yansa da yöneticiler olarak bu dönem Alanya’mızın yardımsever ve kadirşinas halkı olarak depremzedelerimizin yanında olmaya kararlıyız.
Bu düşüncelerle bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet, tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca ülkemizin ve tüm insanlığın bu tür felaketleri bir daha yaşamamasını temenni ediyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YÜCEL ENGELLİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYORÖnceki Haber

BAŞKAN YÜCEL ENGELLİ VATANDAŞLARIN YÜZÜN...

BAŞKAN YÜCEL:” BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BU ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ”Sonraki Haber

BAŞKAN YÜCEL:” BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar