böcek
Antalya
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

BAŞKAN ADAYI TOKSÖZ’DEN SİGORTACILARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJE!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADAYI TOKSÖZ’DEN SİGORTACILARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJE!
Abone ol

ALTSO Başkan Adayı Toksöz'den Sigortacıların Hayatını Kolaylaştıracak Proje!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. En son düzenlediği kahvaltı programı ile Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) üyelerini bir araya getirmişti. Henüz arası geçmeden her gün programlarına bir yenisini ekledi. Davetlerin, şenlik etkinlikleri ve ziyaretlerinin ardı arkası kesilmedi.

Bu hafta her gün aralıksız Alanya'mızdaki sigortacılarımızın kapısını çalan Toksöz, sigorta ziyaretlerine boş vaatler ile yola çıkmadı. ALTSO başkanlık seçimi için kurduğu proje ekibiyle bir hayli emek vererek, temellendirdiği eylem plânları ile kendinden emin bir profil çizerek, sigortacıların gönlünü ve desteğini kazandı. 

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz sigorta acentelerine yaptığı ziyaretlerine ilişkin görüşleri ve projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"İş dünyasına dair tüm yaşanan gelişmeleri takip ediyorum. Hemşehrilerim, iş insanlarımız, sektör temsilcilerimiz ve ticaret erbaplarımız ile her gün iletişim halindeyim. Alanya'mızın ticari yaşamı hususunda sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyorum.

Yerel yönetimlerde dijital hizmet alanında çok önemli görevleri gerçekleştirdim. Yıllardır ticaretten gelen, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket eden biriyim. Ancak bu bir ekip işi. Ve biz ortak aklı el üstünde tutuyoruz. Bunun için ALTSO beyin takımımı oluşturdum. 

ALTSO Meslek Grupları’yla yaptığımız görüşmeler esnasında sahadan gelen talepleri “Veri Analiz Ekibi” ile değerlendiriyoruz, “İş Geliştirme Ekibi” ile de paylaşıyoruz. Bunlar bize daha iyi ne yapabiliriz sorusunun yanıtını veriyor. 

Sigorta sektörümüz için de böyle bir süreçten geçen bir proje geliştirdik. Geliştirdiğimiz projeler, taklit edilmeye şimdiden başlandı. Bu bize doğru yolda olduğumuzu, örnek alındığımızı gösteriyor. Hazırladığımız projelerimizden bazılarını dönem dönem paylaşıyorum. Bunlardan ilki "SİGORTACIM | ALO KAZA DANIŞMA HATTI".

Bu projemiz, sigorta acentelerimizin işlerini kolaylaştırmak, yakıt ve zamandan tasarruf etmesini sağlamak üzere geliştirdik. "ALO SİGORTACIM DANIŞMA HATTI"nı kurarak, sigorta sektörümüzün hizmetine sunacağız.

Böylece kaza tutanakları için müşterilerine yardımcı olan sigorta acentelerimizin iş yükünü almak adına beraberce yöneteceğimiz görevli personel ve araçla beraber kaza tutanakları düzenleme hizmeti konusunda yardımcı olunacaktır. Bu hizmetle sigorta acentelerimizin iş yükünü azaltmış olacağız.

Alanya'mız sigorta sektöründe çok önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli doğru kullanmak önemli.

Sorumluluğumuz büyük. Sorunun çözümünde olmayanlar, maalesef problemin bir parçasına dönüşüyor. Biz elimizi taşın altına koyduk, yüreğimizi Alanya'mıza verdik. Sevdam Alanya için ALTSO için tüm sektörlerde biz hazırız. Birlikte başaracağız inşallah. Sigorta sektörümüz için emek veren tüm paydaşlarına çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Sektörümüze değer katacağımızdan biz çok eminiz. Fikirleriyle daha iyi projeler geliştirmemizi sağlayan acentelerimize teşekkür ediyorum".


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KEMAL BOZKURT İSYAN ETTİ:”BENİ SOYAN TEFECİYİ KAMUOYUNA AÇIKLAYACAĞIM”Önceki Haber

KEMAL BOZKURT İSYAN ETTİ:”BENİ SOYAN TEF...

ALANYASPOR’DA İLK MAÇTA HEDEF 3 PUANSonraki Haber

ALANYASPOR’DA İLK MAÇTA HEDEF 3 PUAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar