Antalya
DOLAR32.4929
EURO34.9734
ALTIN2433.1

BAŞKAN GÖKTEPE’DEN GENEL KURULA DAVET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN GÖKTEPE’DEN GENEL KURULA DAVET
Abone ol

Alanya’ya kazandıracakları yeni projeler olduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, 6 Şubat’ta düzenlenecek genel kurul için tekrar aday olduğunu açıkladı. Göktepe’nin karşısına şu ana kadar aday çıkmadı. 

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, 6 Şubat’ta düzenlenecek genel kurul öncesi üreticilere seslendi. Oda binasında açıklama yapan Göktepe, “2019’un Şubat aylarında devralmış olduğumuz hizmet yolculuğu 4 yılda devam etti. Bugüne geldiğimizde 4 yıllık süre içerisinde ekip arkadaşlarımızla birlikte bitirdik. 4 yıl hiç heyecanımızı kaybetmedik. Elimizden geldiğince üreticilerimizin yanında olmaya çalıştık. Gece gündüz, yağmur çamur demeden elimizin hep taşın altına koyarak yeniliği, inovasyonu üreticilerimizle buluşturarak süreci bitirmeye çalıştık. 6 Şubat’ta genel kurulumuz olacak. Genel kurula delegelerimizi, üyelerimizle aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımızı ve bütün üreticilerimizi davet ediyoruz. Biz bu tür yerlerde kendimizi hep emanetçi olarak gördük. Her gün kendimize bunu hatırlatarak yolumuza devam ettik. Daha yapacağımız projeler var. Alanya, ülke tarımına ödememiz gereken borçlarımız var. Bunun bilincindeyiz. Bu düstura ekibimizle birlikte aday olmayı düşünüyoruz” dedi.
“CİDDİ BİR SÜREÇ GEÇİRECEĞİZ”
Alanya’nın şu anda kuraklıkla sınandığını vurgulayan Göktepe, “Biz tarihinde ilk defa kış ayında açık alanda muz ve avokadoyu suladık. Bu iyice düşünülmesi gereken bir durum.  Yaz aylarında ciddi bir süreç geçireceğiz. Bu hafta itibarıyla yüksek kesimlere kar yağışı başladı. İlçemizde hava kısmen yağışlı geçiyor. Dimçayı Barajı’nda doluluk oranı yüzde 42. Şubat ayına girerken bu çok düşük bir rakam. Üreticiler güvenilir gıdayı üreticilere ulaştırmak için tasarruflu su kullanımı yapıyor. Tüketiciler de mutlaka suyu tasarruflu kullanmalı” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OBA ALACAMİ MUHTARI ŞEVKİ KARADUMAN MUHİTTİN BÖCEK’E VERYANSIN ETTİ ONDA YÜZ VARSA MAHALLEME GELMEZÖnceki Haber

OBA ALACAMİ MUHTARI ŞEVKİ KARADUMAN MUH...

ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARA ÖZEL YARIYIL ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYORSonraki Haber

ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLARA ÖZEL YAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar