Antalya
DOLAR32.5236
EURO34.5815
ALTIN2493.1

Başkan Türkdoğan vatandaşa seslendi:çıkar gruplarına alet olmayın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Türkdoğan vatandaşa seslendi:çıkar gruplarına alet olmayın
Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut ile birlikte Hamit Özçelik İlk ve Ortaokulu’na giderek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlere karanfil takdim eden Türkdoğan, “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere edebiyata intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin, şehit öğretmenlerimizin rahmet ve minnetle bu anlamlı günlerini kutluyoruz. Yine bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve çocuklarımızın yetiştirilmesi hususunda büyük bir emek ve gayret sarf eden eğitim ordumuzun neferleri bütün öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. 

“Bu okulumuzda da maalesef bir takım menfaat sağlamak isteyenler tarafından geçmiş döneme ait arsası, arazisi,  hissesi olan vatandaşlarımıza devletimize, Milli Eğitim Bakanlığımıza karşı dava açtırmak suretiyle para almaya dönüp bir takım çalışmalar yapılmakta” şeklinde konuşan Türkdoğan, Alanya’da bütün vatandaşları bir kez daha sağduyulu olmaya davet etti. 
 

Türkdoğan, “Bu okullar hepimizin çocuklarının, geleceğimizin teminatının yetiştirileceği okullar. Bu okullar ile alakalı lütfen kimse bu işleri hukuk mecrasına taşımasın, dava açmasın. Netice itibariyle gelecekte herkesin çocuğu gelip bu okullarda okuyacak, eğitim görecek. Devletimizin asli vazifelerinden bir tanesi olan eğitim-öğretim hususunda özellikle vatandaşlarımızın taşın altına ellerini koymasını ve bu çıkar, menfaat gruplarına alet olmamalarını Alanya’mızın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hayırseverlerin yaşadığı bir şehir olarak anılmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu. 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanya Belediyesi zirveyi bırakmadı 695 milyonluk bütçe ile Antalya’da 1.olduÖnceki Haber

Alanya Belediyesi zirveyi bırakmadı 695...

Avukat’a bir tepkide eğitim camiasından geldiSonraki Haber

Avukat’a bir tepkide eğitim camiasından...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar