böcek
Antalya
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BİRKAN CEYLAN 23 NİSAN MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BİRKAN CEYLAN 23 NİSAN MESAJI
Abone ol

Birkan mesajında şu ifadelere yer verdi;Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öncülüğünde, tüm halkımızın refah ve özgürlük içerisinde  yaşaması adına ve Cumhuriyetimizin demokrasi çerçevesinde yürütülmesi amacıyla 23 Nisan 1920 tarihi Türk Milleti için büyük önem taşımaktadır.
 Muhteşem bir hürriyet mücadelesinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi` nin açılışıyla birlikte yeni bir devleti tarih sahnesine çıkaran Türk Milleti, bağımsızlığa olan inancı sayesinde inanılmaz bir mücadele örneği sergilemiştir.
Milli Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran, kaynağını ve gücünü halktan alan, başkanlığını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin 101. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Ulu Önder Atatürk‘ün Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açıldığı bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 
23 Nisan, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyarak dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir.
Unutulmamalıdır ki; çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘nin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla Türk çocuklarını mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımızı milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak hepimizin görevidir.
Bu duygu ve düşüncelerle TBMM‘nin 101.Yılı nedeniyle, Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyor, Büyük Türk Milleti’nin ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
CHP ALANYA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
BİRKAN CEYLAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YÜCEL’DEN ANLAMLI 23 NİSAN MESAJIÖnceki Haber

BAŞKAN YÜCEL’DEN ANLAMLI 23 NİSAN MESAJI

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ZİYARETLERE DEVAM EDİYORSonraki Haber

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ZİYARETLERE DEVAM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar