Antalya
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

MECLİSE VEDA EDEN ÇALIŞ’TAN BAŞKAN YÜCEL’E TAM DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MECLİSE VEDA EDEN ÇALIŞ’TAN BAŞKAN YÜCEL’E TAM DESTEK
Abone ol

MECLİSE VEDA EDEN ÇALIŞ’TAN BAŞKAN YÜCEL’E TAM DESTEK

 

-Emine Çalış: Başkan Yücel ve ekibinin her zaman yanındayım 

 

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhur İttifakı’nın yeni meclis üyesi aday listesinde yer almayan MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış, yapmış olduğu açıklamada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğini belirtti. 

 

Meclise 2018 genel seçimleri sürecinde Abdullah Öztürk’ün milletvekili aday adayı olmak için istifasının ardından yedek listeden giren ve 2019 yerel seçimleri için hazırlanan listede de yer alarak 17’nci sıradan seçilerek devam eden Çalış, hizmetlerle dolu bir dönem geçirdiklerini söyledi. Başkan Yücel’in ekibinde yer alarak icraatlarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Emine Çalış, “Alanya Belediye Meclisi’nde yer vererek bana ilçeme hizmet etme fırsatı sunan Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, MHP İlçe Teşkilatı ve Cumhur İttifakı paydaşlarına teşekkür ederim. Yeni dönemde mecliste hizmet bayrağını devralacak ekibe de başarılar dilerim. ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile hizmet eden Başkan Yücel’in ekibinde yer almak büyük mutluluktu. Şuanda olduğu gibi yeni dönemde de Başkanımız ve ekibine destek vermeye ve başarıları için yanında yer almaya devam edeceğim” dedi. 

CUMHUR’DA 14 TAMAM, 10 DEVAM

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçmenin karşısına çıkacak adayların meclis listeleri de yenilendi. Cumhur İttifakı’nda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yeni listesinde mevcut meclis üyelerinden 14 isim yer almazken 10 isim yeniden yazıldılar. Kerim Aydoğan, Mehmet Ali Kiriş, Fatma Melike Nazifoğlu, Paulıına Müftüoğlu, Mehmet Ali Tekin, Bilal Azak, Kerim Ertekin, Merve Baysal, Mustafa Keşoğlu, Arif Tok, Emine Çalış, Ali Rıza Kayacı, Adem Er, Mustafa Toksöz yeni dönemde meclise veda eden isimler arasında yer alıyor. 

Ali Şahin, Alper Birer, Tunahan Kasapoğlu, Muammer Özbudak, Meliha Aras Erdoğan, Nuri Tokuş, Kayhan Balta, Mehmet Babaoğlu, Mustafa Tuna, Fevzi Alaettinoğlu yeni dönem için hazırlanan meclis listesine de yazıldılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YÜCEL CANLI YAYINDA GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLAYACAKÖnceki Haber

BAŞKAN YÜCEL CANLI YAYINDA GAZETECİLERİN...

YÜCEL’DEN CUMA PAZARI ESNAFINA SEVİNDİREN HABERSonraki Haber

YÜCEL’DEN CUMA PAZARI ESNAFINA SEVİNDİRE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar