Antalya
DOLAR32.5926
EURO34.8338
ALTIN2490.9

Milliyetçi hareket partisi çalışmalara hız verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milliyetçi hareket partisi çalışmalara hız verdi
Abone ol

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ kapsamında hem mahalle mahalle ziyaretler yapıp üye çalışması yürüttükleri hem de Antalya’da STK temsilcileri ile bir araya geleceklerini ifade etti. Toplantıdaki rapor ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunulacak.

MHP Genel Merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Türkiye genelinde vatandaş, esnaf ve toplumun farklı kesimleri ile yaptığı buluşmalar çerçevesinde bu hafta sonu Antalya’da bir etkinlik düzenleyecek. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 4-5 Aralık tarihlerinde Antalya’da yapılacak toplantıya davet etti. Türkdoğan, MHP genel merkez yöneticileri, Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK üyelerinin katılacağı bu programa Alanya’daki oda, dernek gibi STK’lar; tarım, turizm ve ticaret sektörünün paydaşlarını Antalya’daki programa davet etti.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları ile ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ etkinliklerinin sürdüğünü söyleyen Türkdoğan, bu kapsamda MHP Antalya il başkanlığının bir dizi çalışma yürüteceğini belirtti. Türkdoğan “Antalya’da yapılacak toplantıda ortaya çıkan tarım, turizm, esnaf temsilcilerinin paydaşları ile biraraya geleceğiz. Alanya ve Antalya’nın beklentileri, önerdikleri çözüm yolları genel merkez yöneticileri tarafından rapor haline getirilerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunulacak. Bu toplantıyı çok önemsiyoruz” dedi.. 
Türkdoğan, ilçe teşkilatı olarak ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında vatandaşlarla buluştuklarını ve üye kayıt stantları ile partiye katılım sağladıklarını yoğun bir teveccüh ile karşılaştıklarını söyledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yücel engelli bireylerle piknikte buluştuÖnceki Haber

Başkan Yücel engelli bireylerle piknikte...

Cumhuriyet Halk partililerden Dünya engelliler gününe özel ziyaretSonraki Haber

Cumhuriyet Halk partililerden Dünya enge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar