böcek
Antalya
DOLAR32.3163
EURO35.1293
ALTIN2293.3

özel bireylerden duygulandıran oyun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
özel bireylerden duygulandıran oyun
Abone ol

Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan ve özel çocuklar ile annelerinin rol aldığı “Saatler”, duygusal anlara sahne oldu. Özel çocukların ve annelerinin performansı ayakta alkışlandı.

ABT’DEN FARKINDALIK GÖSTERİSİ

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel bir gösteri hazırlandı. 11 özel çocuk ve 11 velinin rol aldığı “Saatler” adlı yeni gösteri, 3 Aralık saat 16.00’da Kültür Merkezi Belediye Tiyatrosu A Salonu’nda ilk kez sahnelendi. Geçtiğimiz sezonun ödüllü çocuk oyunu “Kalbimin Sevgili Gözü” ile başlayan programı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, özel çocukların yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

“TEK KELİMEYLE HARİKAYDINIZ”

Gösterinin sonunda çocukları ve velilerini tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,” Bu özel gün için hazırlanan, bu farkındalık gösterisinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tek kelimeyle hepiniz harikaydınız” dedi.

 Gösterinin ardından çocuklar ve velilerine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından başarı belgesi takdim edildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak için hazırlanan gösteride, 11 özel çocuk 11 veli olmak üzere 22 kişi rol aldı. Bir saatin her bir rakamında bir çocuğun hayat hikayesi ve hayallerinin anlatıldığı belgesel tadındaki gösteri, Nilbanu Engindeniz tarafından yazılıp yönetildi. Saatler, özel çocuklarla annelerinin yaptığı sohbeti ve yaşam hikayelerini özenle anlatıyor.

Peş peşe gösterime sunulan iki performans yaklaşık 80 dakika sürüyor. Gösteriler, 4 Aralık Cumartesi (yarın) saat 16.00’da tekrar sahnelenecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Proje Alanya İmamhatip ortaokulu canlı Astronomi dersi yaptıÖnceki Haber

Proje Alanya İmamhatip ortaokulu canlı A...

AGC başkanı Gaye Coşkun güven tazelediSonraki Haber

AGC başkanı Gaye Coşkun güven tazeledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar