Antalya
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

sevilen isim Adem Er belediye Başkan adayı olmaya hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
sevilen isim Adem Er belediye Başkan adayı olmaya hazırlanıyor
Abone ol

Milliyetçi hareket partisinin sevilen Meclis üyesi Adem Er'in adı bugünlerde belediye Başkan adayı olarak geçiyor.2014 yılındaki seçimlerin ardından,Alanya belediye Başkan yardımcısı olarak görev alan Adem Er daha sonra yaşanan sorunların ardından kabuğuna çekilmişti.ikinci dönemde görevine Alanya belediyesi Meclis üyesi olarak devam eden inşaat mühendisi Adem Er Alanya'yı Büyükşehir meclisindede temsil eden isimlerden oldu.

MERKEZ VE BATI'DA SEVİLİYOR 

her kesim tarafından sevilen isim olan Adem Er'in adı kamuoyunda Alanya belediye Başkan adayı olarak geçerken,Başkan Adem Murat Yücel tarafından kendisine haksızlık yapıldığı ve büyük oy potansiyeline sahip bu ismin pasifize edilmesi eleştirilere neden olmuştu.

HANGİ PARTİ'DEN ADAY OLACAK 

kamuoyunda adı Alanya belediyesi Başkan adayı olarak geçen Adem Er'in henüz hangi parti'den aday olacağı merak konusu oldu.siyasi kulislerde ise Adem Er'in hem İYİ parti ilçe teşkilatı hem genel merkeze yakın olması ,Cumhuriyet Halk partililer tarafınfanda seviliyor olması elini güçlendiriyor.her iki parti yöneticileri ile yalın temasta olduğu konuşulan Adem Er'in yakın çevresine çalışmalarımız devam ediyor.vatandaşlardan yoğun bir talep var.adaylığı değerlendireceğiz dediği'de gelen haberler arasında.
 

ADEM ER KİMDİR 

14 Ağustos 1976’da Almanya'da dünyaya gelen, ilkokulu Almanya'da okuyan, ortaokul ve lise eğitimini ise Alanya Lisesi’nde tamamlayan Adem Er, 1999’da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nde Yüksek Lisansı’nı tamamlayan Er, 2009-20014 yılları arasında Avsallar Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. İyi derecede Almanca, orta derecede İngilizce bilen Er, evli iki çocuk babası.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakemler İstanbul’da ,Alanya’yı temsil ettiÖnceki Haber

Hakemler İstanbul’da ,Alanya’yı temsil e...

Alanya polisi öğrencileri uyardıSonraki Haber

Alanya polisi öğrencileri uyardı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar