Antalya
DOLAR32.2076
EURO35.0556
ALTIN2528.4

Türk Eğitim sen 2 nolu şube başkanı Burhan Ulu’nun 15 Temmuz mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Eğitim sen 2 nolu şube başkanı Burhan Ulu’nun 15 Temmuz mesajı
Abone ol

Alanya Türk Eğitim Sen 2 nolu şube başkanı  Burhan Ulu hain 15 Temmuz darbe girişimini kınadı.yazılı açıklama yapan Ulu şu ifadeleri kullandı;​Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde ifade ettiği dahili ve harici düşmanlar 15 Temmuz 2016’da FETÖ kamuflajı ile iç ve dış düşmanlarla iş birliği yaparak bağımsızlığımıza, milli birlik ve beraberliğimize saldırmışlardır. Ancak Akif’in İstiklal Marşımızda “Kim bana zincir vuracakmış, şaşarım!” sözünde olduğu gibi milletimiz kükreyerek hainlere gerekli cevabı vermiştir.

​15 Temmuz sadece bilindik bir darbe girişimi değildir. Asıl amaç bir kaos ortamı yaratarak ülkemizin milli birlik ve beraberliğine saldırmaktır. Bunu çok iyi gören büyük Türk Milleti hainlere bu fırsatı vermemiştir. Kahraman Mehmetçiğimizin üniformasını gasp etmiş teröristler, ülkemizin en hassas noktaları olarak kabul ettiğimiz Özel HarekâtBaşkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne, Genel KurmayBaşkanlığına, Mili İstihbarat Teşkilatına ve demokrasimizin kalbi olan Meclisimizesaldırmışlardır. Bunun üzerine Türk Milleti topyekûnhainlere karşı koyarak onların heveslerini kursaklarında bırakmıştır. 251 şehit ve 2550 gazimiz bu mücadelenin en önemli ifadesidir.

​15 Temmuz’un yıl dönümünde Türk Eğitim Sen olarak Akif’in yeniden İstiklal Marşı yazılmasına karşı söylediği şu sözü hatırlatmak istiyoruz “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın” dediği gibi bizlerde “Allah bir daha bu büyük millete bir daha böyle kötü günler yaşatmasın” diyoruz. Ancak bu düşüncemizin sadece bir dilek ve temennide kalmaması için millet olarak üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeliyiz. Bize göre en önemli görev ise milli birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

 

Burhan ULU

Türk Eğitim Sen 2. No’lu

Şube Başkanı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Türkdoğan ve Meclis üyeleri esnafları yerinde dinlediÖnceki Haber

Başkan Türkdoğan ve Meclis üyeleri esnaf...

Başkan Türkdoğan Meclis üyeleri ile birlikte kurban satışı yapan esnafları ziyaret ettiSonraki Haber

Başkan Türkdoğan Meclis üyeleri ile birl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar