Antalya
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ALANYA’DA CHP’DE MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU.ORTALIK KARIŞTI!OSMAN ÖZÇELİK’E TEPKİLER İSTİFALARI GETİRDİ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALANYA’DA CHP’DE MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU.ORTALIK KARIŞTI!OSMAN ÖZÇELİK’E TEPKİLER İSTİFALARI GETİRDİ.
Abone ol

ALANYA’DA CHP’DE MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU.ORTALIK KARIŞTI!OSMAN ÖZÇELİK’E TEPKİLER İSTİFALARI GETİRDİ.

Osman Özçelik’in adaylığında seçime giren Alanya CHP’de meclis listesi belli oldu, ortalık karıştı. İddialara göre 11. sırada kendisine yer bulan Pınar Vural seçilemeyeceği sıradan yazıldığı için, Ömer Zavlak ise listenin adaletsiz ve yanlış olduğu düşüncesi ile istifa etti. Yönetimden bir çok ismin Osman Özçelik’e tepki göstererek istifaya hazırlandığı belirtildi. 

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adayların meclis listeleri de netleşmeye başladı. Osman Özçelik ile seçimlere girmeye hazırlanan CHP’de listenin açığa çıkması ile tepkiler be istifalar geldi. İddiaya göre CHP meclis üyeliği aday listesinin ilk 7 sırasına Hasan Emiroğlu, Can Kamburoğlu, Sadık Dizdaroğlu, Mahmut Köse, Ahmet Top, Nazmi Zavlak ve Halime Dim Ceylan yer aldı. 

 

11. SIRA ADAYI VURAL İSTİFA ETTİ İDDİASI

 

İddialara göre; meclis listesinin on birinci sırasında ismini gören Pınar Vural bu duruma tepki gösterdi ve istifa etti. 11. sıradan seçilemeyeceğini düşünen Pınar Vural gibi pek çok yönetim kurulu üyesi ve partilinin de Osman Özçelik’e tepki göstererek istifaya hazırlandığı öğrenildi. 

 

ÖMER ZAVLAK’TAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA 

 

Partinin emektar isimlerinden olan ve yıllardır parti içerisinde çeşitli görevler üstlenen Ömer Zavlak’ta zehir zemberek bir açıklama yaparak istifa etti. Ömer Zavlak, düzenledigi basın toplantısıyla partisinden istifa ettigini duyurdu. Yıllardır üyesi oldugu ve gönül verip genç yaşlarda mücadeleye başladığı partisinin yönetim şekline eleştiriler sıralayan Zavlak, "Benim partimin, sosyal demokrat bir düşüncenin, belirli agalar tarafından dizayn edilmesine asla gönlüm razı olamaz. Bu şehrin hiçbir sosyal yarasına parmak basmayanların, benim siyasi düşüncemle hiçbir paydaşlığı olmayanların, köylünün, garibanın halini bilmeyenlerin sosyal demokratlara şekil vermesi ve rota çizmesi gücüme gidiyor" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ADAYINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ PAYLAŞIM VE BEGENİ YAPMAYAN İŞTEN ÇIKARTILIYORÖnceki Haber

BAŞKAN ADAYINA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ PAYLA...

CUMHUR İTTİFAKI’NIN MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDUSonraki Haber

CUMHUR İTTİFAKI’NIN MECLİS LİSTESİ BELLİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar