Antalya
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Alanya’da Öz Et Gurme Restaurant hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya’da Öz Et Gurme Restaurant hizmete girdi
Abone ol

Alanya’da Öz Et Gurme Restaurant hizmete girdi

Kadir Bademci’nin sahibi olduğu ve Adnan Kocaosmanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Öz-Et Gurme Restaurant şık bir açılışla hizmete girdi. Et ve balık çeşitlerinin sunulacağı işletmenin açılışına katılanlara kavurma ikram edildi. 

Öz Et Gurme Restaurant, Salı Pazarı ve Alanya Balık Hali’nde hizmete girdi. Restoranın açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Müftüsü İhsan İlhan, Alanya Halk Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ile davetliler katıldı. Dua edilmesi ile başlayan açılışta önce konuşan Öz-Et Gurme Restaurant’ın Sahibi Kadir Bademci, “İş yerimiz daha önce et sektörü olarak devam ediyordu. Aynı zamanda kendim üreticiyim. Bunu bir de sofraya getirme düşüncesi ile hareket ettik. Bu konuda işletmeci arkadaşım Adnan Kocaosmanoğlu ile istişare ederek temiz, leziz şekilde Alanya’ya hizmet verecek restoran düşündük ve kendisi de bize de destekçi oldu. Lezzet, et, balık diyoruz. Bunların hepsini bir araya topladık. Burası sonuçta balık hali. Balıktan çok talep geldi. Balığı da işletmemize koyduk. Alanya’da farklı bir konseptle hizmet vereceğiz. Yerli ve yabancı misafirlere yakışan herkesin damağına uygun bir mekan kazandırdık. Öz Et Gurme’de kilo ile et, balık, etli ekmek, lahmacun, çorba ve tüm ızgara çeşitlerini uygun fiyat ve kaliteli hizmetle müşterilere sunacağız” dedi.  
“ALANYA HALKINA GÜZEL HİZMET VERECEĞİZ”
İşletmeci Adnan Kocaosmanoğlu da, “Kadir Bademci ile yola çıktık. Kendisi zaten 30 yıllık kasap sektöründen geldiği, restoran da hayali olduğu için geldi beni buldu. Ben de kıramadım. Elimizden geleni yapacağız. Alanya halkına güzel hizmet vermeye çalışacağız” diye konuştu.
“2 İSME DE HAYIRLAR GETİRSİN”
ALTSO Başkanı Eray Erdem de, “Kadir Bademci ve Adnan Kocaosmanoğlu’nun ikisi de kendi dallarında işin profesörleri. Bademci’de hayvan besiciliği de bulunuyor. Kocaosmanoğlu’nun gastronomi sektörüne dönmüş olmasından dolayı çok büyük mutluluk duydum. Çünkü geçmişte işletmeciliğini yaptığı mekanların müdavidiydim. Yeni işletmenin 2 isme de hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 
YÜCEL’DEN BADEMCİ VE KOCAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Başkan Yücel ise, “Alanya hızla gelişiyor, değişiyor. Her zaman da vizyonuna, misyonuna değer katıyor. Bugün de Alanya’nın ihtiyaçlarının karşılanmasında çeşitli meslek gruplarında daha çok yatırımlar yapılıyor. Bademci ve Kocaosmanoğlu gastronomi sektörüne yatırım yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Önce kendilerine, ardından Alanya’ya hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Kurdele kesilmesinin ardından davetliler işletmeyi ziyaret ederken, açılışa katılan vatandaşlara davetlilere kavurma, pilav ve tatlı ikram edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZEHRA KURU’DAN MUHTEŞEM 2. YIL KUTLAMASIÖnceki Haber

ZEHRA KURU’DAN MUHTEŞEM 2. YIL KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR KIRSAL’DA ÇALIŞIYORSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR KIRSAL’DA ÇALIŞIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar