Antalya
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ZEHRA KURU’DAN MUHTEŞEM 2. YIL KUTLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ZEHRA KURU’DAN MUHTEŞEM 2. YIL KUTLAMASI
Abone ol

ZEHRA KURU’DAN MUHTEŞEM 2. YIL KUTLAMASI

 

 

Alanya’da gelinlerin ilk tercihi olan Zehra Kuru Moda ve Yaşam Merkezi, 2. kuruluş yıl dönümünü görkemli törenle ve defile etkinliği ile kutladı. 

 

Çıplaklı Mahallesi Olive City Sitesi karşısında hizmet veren Zehra Kuru Moda ve Yaşam Merkezi gelinlik, kınalık, nişanlık, abiye gibi özel gün tasarım kıyafetlerinin yanı sıra, güzellik merkezi ve kuaförlük hizmetlerindeki başarısını  2. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir törenle ve defile ile kutladı. 

Kutlama törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kent Konseyi başkanı Nurhan Özcan, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Belediye başkan adayları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

“EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUM

2. kuruluş yıldönümünde misafirlerini karşılayan Zehra Kuru: “Bu işletme küçük bir hayalle kuruldu. işletmemizin her köşesini, her hizmetini adım adım planladık. Zor ama çok güzel bir yolculuğa çıkarak, ülkemizde çok kıymetli tasarımların sahibi olan firmalarla anlaştık. Alanya’mız için yenilikler yaptık. Şimdi 2. yılımızı kutlarken hissettiğim ilk duygu, ‘gurur’

Yaptığımız tüm işler, bize tercih eden gelinlerimizle, misafirlerimizle ve ayaklarının üstünde duran kadın çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Nice yıllarları siz değerli dostlarımızla kutlayalım” dedi. 

 

 

“EŞİMLE GURUR DUYUYORUM”

İşletme sahibi Zehra Kuru’nun eşi Ahmet Kuru ise “Bu büyük ve güzel işletmenin fikirlerinin doğuşunda, inşaatında, kuruluşunda, ürünler seçilirken her an işin içindeydim. Kıymetli eşim Zehra hanımın başarılı olacağına ilk günden inancım vardı. Şimdi yüzlerce gülen yüz uğurlayan bu işletmenin eşi olarak ben de gurur duyuyorum. Hem eşimle hem de bu güzel işletmeyle. Başta eşim olmak üzere, tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’in Acı GünüÖnceki Haber

Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’in Acı Gün...

Alanya’da Öz Et Gurme Restaurant hizmete girdiSonraki Haber

Alanya’da Öz Et Gurme Restaurant hizmete...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar